Over Ons

Wie zijn wij?

De Stichting Kalapuwa Sri Lanka is opgericht om de doelstelling zoals elders beschreven, te verwezenlijken en door middel van een zgn ANBI registratie ook het bedrijfsleven wat betere mogelijkheden te geven om te sponsoren.

Vestigingsplaats: Bunschoten-Spakenburg

BESTUUR
Voorzitter: Theo Mosch
Secretaris: Martin Jacobs
Penningmeester: Ronald Blind

Priyanti

De vrouw van Nilantha, zij verzorgt ons als we in Sri-Lanka zijn en regelt samen met de welzijnswerkers het uitdelen van de schoolspullen aan de kansarme kinderen.

Nilantha

ons eerste aanspreekpunt binnen de stichting, Nilantha kent iedereen en iedereen kent Nilantha. Gaat met ons mee en onderhandeld voor ons de prijzen. Onmisbaar voor ons ter plaatse.

Tineke

Vrouw van Theo Mosch onze stille kracht achter al onze activiteiten zowel hier als in Sri-Lanka.

Tharange

Getrouwd met Kanishka, 1 van onze Engelse leraressen. Ons eerste aanspreekpunt via de mail + financiële verslaglegging ter plaatse.

Kanishka

Zoon van Nilantha onze eerste microkredieter, zeer succesvol met zijn shop in telefoons en computers. Leidt onze Engelse school en onze studenten die wij ondersteunen.

Theo Mosch

Theo Mosch, ondernemer, vader van 3 kinderen en 7 kleinkinderen in het dagelijkse leven nog steeds zeer actief. Startte in 2014 de stichting Kalapuwa na in Sri-Lanka op vakantie te zijn geweest en onze huidige vertegenwoordiger (Nilantha) daar heeft ontmoet. Is 4 maanden daarna terug gegaan naar Sri-Lanka en heeft met behulp van de plaatselijke autoriteiten (burgemeester, notaris, advocaat) de stichting in Nederland en Sri-Lanka opgericht .

Monique op de Weegh-Mosch

Monique op de Weegh-Mosch (1975) is moeder van drie kinderen, getrouwd met Jeroen en wil de wereld graag een klein beetje mooier achterlaten dan ze deze heeft betreden. Monique is in het dagelijks leven in Nederland een bevlogen HRM business partner en zet haar verbindende kracht, haar pragmatisme en mensgerichtheid in tijdens haar reizen naar Sri Lanka.

Paul Davenport

Paul Davenport (1947) is nog in bezit van zijn Engelse paspoort. Een kunstenaar die liefst in zijn studio aan het schilderen is. Primaire interesses zijn Russisch Iconografie, Japanse kunst en de filosofie van het leven.